• | ORGANSKI MATERIJALI |

ILUSTRACIJA d.o.o. je stručna tvrtka koja kombinira izgradnju branda “Štraca T-shirt” s izradom visokokvalitetnih promo materijala za vodeće tvrtke i kompanije. Naša posvećenost kvaliteti i neprestana potraga za inovacijama omogućila nam je da postanemo ključni partner koji donosi izvanredne rezultate za naše klijente.

Svojim dosadašnjim radom uspjeli smo razviti vlastiti inovativni sustav rada koji omogućava našim klijentima značajne uštede u usporedbi s tradicionalnim poslovnim procesima. Naše prednosti najbolje dolaze do izražaja prilikom izrade i produkcije promo materijala. Naš stručni tim i dobro opremljena radiona su u mogućnosti stvoriti jedinstvene proizvode prema željama naših klijenata. Koristimo isključivo prirodne materijale i imamo pristup raznolikim vrstama reklamnih materijala. Naša produktivna pogonska infrastruktura nam omogućava brzu isporuku za veće količine.

Kako bismo pratili suvremene trendove i zadovoljili zahtjeve naših klijenata, opremili smo vlastitu šivaonu i tiskaru profesionalnim strojevima za različite vrste otisaka, uključujući digitalni, offset, sitotisak, UV tisak, sublimacijski tisak i vez.

Osim toga, stvaranje vizualnog identiteta i jedinstvenih ilustracija postalo je naše posebno područje ekspertize. Ove ilustracije nisu samo estetski privlačne, već su i ključne za stvaranje prepoznatljivog branda. Naše ilustracije su postale ključna komponenta uspjeha našeg proizvoda “Štraca T-shirt”na tržištu Europske unije. Naša suradnja s vodećom europskom internetskom trgovinom, Zalandom, predstavlja značajan korak za naš brend “Štraca T-shirt”.

Naša posvećenost kvaliteti, inovaciji i brzi odgovor na potrebe klijenata čine nas idealnim partnerom za svaku tvrtku koja želi istaknuti svoj brand i ostvariti znatne uštede u procesima izrade promo materijala.

Naše ilustracije su dizajnirane s naglaskom na personalizaciju, omogućavajući vašoj tvrtki stvaranje jedinstvenog vizualnog identiteta koji će se istaknuti u masi!

 1. Marketinški materijali:
  • Ilustracije se mogu koristiti u reklamama, letcima, brošurama i drugim marketinškim materijalima kako bi privukle pažnju ciljane publike.
 2. Web stranica i društveni mediji:
  • Ilustracije mogu obogatiti online prisutnost tvrtke, koristeći ih na web stranicama, blogovima, društvenim mrežama i drugim digitalnim platformama.
 3. Proizvodna ambalaža:
  • Ilustracije se mogu integrirati u dizajn ambalaže proizvoda, dodajući estetski dojam i izdvajajući proizvode od konkurencije.
 4. Odjeća i tekstil:
  • Ilustracije mogu poslužiti kao temelj za kreiranje originalnih uzoraka na odjeći, tkaninama ili modnim dodacima.
 5. Poslovni prostor:
  • Tvrtke mogu koristiti ilustracije za ukrašavanje zidova u uredu ili poslovnim prostorima kako bi stvorile inspirativno i kreativno okruženje.
 6. Zaposlenička odjeća:
  • Ilustracije se mogu primijeniti na radnoj odjeći kako bi se stvorio prepoznatljiv izgled zaposlenika, istovremeno promovirajući brend.
 7. Logotip i brendiranje:
  • Ilustracije mogu biti ključni elementi u dizajnu logotipa, čime se stvara prepoznatljiv vizualni identitet tvrtke.
 8. Književnost i izdavaštvo:
  • Ilustracije su neizostavne u književnosti, slikovnicama, časopisima i drugim publikacijama, dodajući dimenziju i privlačeći čitatelje.
 9. Dogadaji i promocije:
  • Ilustracije se mogu koristiti za kreiranje vizuala za događaje, promocije i posebne prigode, čime se stvara prepoznatljivost i atmosfera.
 10. Digitalna i video produkcija:
  • Ilustracije se mogu integrirati u animacije, video materijale i druge digitalne medije kako bi se stvorio originalan i atraktivan sadržaj.

Contact Us  ILUSTRACIJA d.o.o.
  Ul. Mahatme Gandhia 9, Zagreb 10 000
  OIB: 06655770181

  SWIFT (CODE): PBZGHR2X
  IBAN CODE: HR26 2340 0091 1109 1185 5